Nota de premsa Nota de premsa

Tornar

L'AVL participa en el Curs d'Introducció a la Didàctica de la Llengua com a idioma estranger

València, 14 d'octubre del 2016
L'Institut Ramon Llull, la Xarxa Vives d'Universitats i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua han organitzat elVII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebra del 14 al 16 d’octubre en les poblacions de Vinaròs i Morella.

L'Institut Ramon Llull, la Xarxa Vives d'Universitats ¡ Acadèmia Valenciana de la Llengua han organitzat elVII Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que se celebra del 14 al 16 d’octubre en les poblacions de Vinaròs i Morella.

 
El curs s’adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia Catalana, Traducció i Humanitats, i a estudiants de l’últim any de grau d’estes titulacions amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors de la llengua comuna en universitats de l’exterior. En esta edició s’han omplert les 40 places disponibles, i la demanda ha superat àmpliament l’oferta.            

El curs ha començat este matí a la Biblioteca Municipal de Vinaròs i fins diumenge els participants realitzaran sessions de treball a l’entorn de quatre grans blocs teòrics: introducció a la didàctica de la llengua, estratègies didàctiques per a l’ensenyament de llengües estrangeres; estratègies de dinamització dels estudis de llengua i cultura a l’exterior; i literatura i cultura a l’aula.

La sessió de cloenda se celebrarà demà a l’Ajuntament de Morella, i comptarà amb la participació de Josep-Anton Fernàndez, cap de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull; Verònica Cantó, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua; i Ignasi Casadesús, secretari de la Xarxa Vives d’Universitats.​