Nota de premsa Nota de premsa

Tornar

Ferrer i Palomero no obtenen els vots necessaris per a aconseguir la Presidència de l'AVL

Imatge de la noticia
València, 23 de desembre del 2016
Cap dels dos candidats a la Presidència de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’actual president, Ramon Ferrer, i el vicepresident, Josep Palomero, han aconseguit hui, en el Ple celebrat en el monestir de Sant Miquel dels Reis, els onze vots necessaris dels membres de la institució normativa, després de les tres votacions consecutives previstes en el reglament electoral.

Cap dels dos candidats a la Presidència de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, l’actual president, Ramon Ferrer, i el vicepresident, Josep Palomero, han aconseguit hui, en el Ple celebrat en el monestir de Sant Miquel dels Reis,.els onze vots necessaris de la resta de membres de la institució normativa, després de les tres votacions consecutives previstes en el reglament electoral.

Per tant, tots els càrrecs de l'actual Junta de Govern continuaran en funcions fins la convocatòria d’un nou Ple, que se celebrarà segurament a finals de gener. Ramon Ferrer, després de la sessió, ha declarat que el resultat demostra que “els candidats som bons”, si bé no influirà en la institució, “perquè les gran obres ja estan fetes”.

Josep Palomero, que en la tercera i última votació ha rebut un vot més que Ferrer, ha destacat el procés democràtic d’estes eleccions i la seua voluntat de tornar a presentar-se en la pròxima convocatòria, “per a millorar l’organització interna i la projecció exterior dins d’un projecte renovador de l’Acadèmia”.