Nota de premsa Nota de premsa

Tornar

'El valencià, sempre amb tu', eslògan de la campanya de promoció del diccionari de l'AVL

 

‘El valencià, sempre amb tu’ és l’eslògan de l’espot de promoció del Diccionari normatiu valencià (DNV), que, a partir de dilluns, s’emetrà a través d’À Punt Mèdia. És la primera vegada que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua inicia una campanya de divulgació de l’obra acadèmica i normativa més emblemàtica, un diccionari que en l’edició digital ha rebut més de trenta-cinc milions de consultes des de la seua publicació, en febrer del 2014.

 

 

Les noves tecnologies faciliten hui, a través dels telèfons mòbils o dispositius portàtils, l’accés al DNV per a conéixer, comprovar o consultar prop de cent mil paraules. L’Acadèmia Valenciana de la Llengua, conscient d’esta realitat, ha considerat convenient sensibilitzar l’opinió pública amb esta campanya publicitària. L’espot vol fomentar l’ús d’una ferramenta com el diccionari, i també demostrar que el valencià és una llengua de comunicació vàlida en tots els àmbits professionals i socials.

En un principi, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua té el propòsit d’emetre l’espot per la televisió pública valenciana al llarg dels mesos de gener i febrer. Posteriorment, la seua emissió continuarà per diferents televisions locals i comarcals de tot el territori valencià. Així mateix, l’AVL ja estudia noves propostes per a la realització de més projectes audiovisuals que ajuden a potenciar el coneixement i la labor de la institució normativa dels valencians.